Storemax schuifdeursystemen h60

Storemax schuifdeursystemen h60

Eens iets anders dan een gewone deur?

Ben je aan het bouwen of verbouwen en wil je wel eens iets anders in je woning dan een gewone deur? Dan kan je kiezen voor een schuifdeursysteem. Dit brengt ook heel wat voordelen met zich mee. Zo kan je heel wat plaats besparen door te kiezen voor schuifdeuren. Daarenboven is een schuifdeur ook vaak esthetisch gezien mooier dan een gewone deur. Een ander voordeel is dan weer dat deze deuren makkelijker te openen zijn voor een rolstoepatiënt. Een van de mogelijkheden bij het installeren van een schuifdeur is om te kiezen voor een Storemax schuifdeursysteem h60. Maar wat is dit eigenlijk? Leer hieronder wat meer informatie door.

Wat is dit eigenlijk een Storemax schuifdeursysteem h60?

Door dit systeem kan je een schuifdeursysteem installeren. Hoe werkt dit? Je hangt dit systeem aan het plafond. Hierdoor is er geen zware constructie nodig op de vloer. Deze systemen zijn geschikt voor deurpanelen tot 60 kg: dit is speciaal ontworpen voor zware deurpanelen. Dat is dan ook de reden waarom ze gebruikt worden als een tussendeur van 2 ruimtes.

Wat zijn zoal de voordelen van dit systeem voor schuifdeuren?

  • Een van de voordelen van dit systeem is dat deze systemen makkelijk op maat te maken zijn: zo kan je zelf kiezen wat de benodigde afmetingen zijn of moeten zijn, je kan het type deurpaneel zelf kiezen alsook de afwerking hiervan.
  • Bovendien zijn deze systemen ook zeer makkelijk te monteren. Dit betekent dus dat je dit niet noodzakelijk door professionals moet laten doen, wat je dan weer heel wat geld kan besparen.
  • Bovendien is dit van zeer goede kwaliteit en voor een zeer schappelijke prijs. Dit betekent dan weer dat je op een zeer goedkope manier zeer lang kan verder doen met je zelfde deuren.

Zelf ook wel interesse in zo’n schuifdeursysteem?

Ben je na dit alles te lezen ook wel geïnteresseerd in zo’n schuideursysteem van Storemax? Bekijk dan zeker even het aanbod op het internet, zo krijg je ook een beter idee hoe dit eruit ziet, hoeveel dit kost en dergelijke. Daar kan je ook eventuele verdere vragen stellen die je hierover hebt. Maar natuurlijk kan je er ook voor kiezen om dit in een winkel aan te kopen, daar kan je natuurlijk ook verdere vragen stellen. De medewerkers zullen je graag verder helpen.

Geef reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *