Vergeet uw outdoor items niet met de verhuizing!

Wanneer u van plan bent om te verhuizen, is het gebruikelijk om na te denken over alle items in uw huis die naar uw nieuwe huis moeten worden verplaatst. Veel mensen hebben echter tal van items, zoals grills en terrasmeubilair, buiten die niet over het hoofd kunnen worden gezien. Het voorbereiden en inpakken van buitenartikelen voor een verhuizing kan zijn als het inpakken van een deel van uw binnenmeubels, maar zoals bij alle huishoudelijke artikelen, is het belangrijk om speciale aandacht te besteden aan het goed doen van het werk. Verhuizersamsterdam.nl is een goede website om te kijken wat je allemaal ter voorbereiding kunt doen. Anders kom je misschien aan in je nieuwe huis met kapotte meubels en een gedeukte grill.

Grondige reiniging

Zelfs voordat u een kussen inpakt, moet u het tuinmeubilair en de grill grondig reinigen. Als ze niet schoon zijn voor de verhuizing, kunt u vuil en vuil krijgen op andere bezittingen die naast hen in de verhuiswagen rijden. Spuit alle oppervlakken van het terrasmeubilair af met cleaner, veeg schoon en spoel af met water. Zorg ervoor dat alle scheuren en spleten in het meubilair komen. Verwijder voor de grill het roet en de as van binnenuit en reinig de vet- of asvanger. Raadpleeg bovendien de handleiding om te zien of er een voorgestelde reinigingsoplossing is voor de binnen- en buitenkant van de grill en om te zien of ze nog meer aanbevelingen hebben voor het reinigen.

Inpakken

Nadat u uw meubels en grill hebt schoongemaakt, kunt u beginnen met het inpakken voor uw verhuizing. Verwijder kussens en kussens van het terrasmeubilair en leg ze opzij. Haal alle meubelstukken uit elkaar die gemakkelijk kunnen worden gedemonteerd en zorg ervoor dat u alle hardware bijhoudt in een tas of doos die u kunt labelen en op het frame kunt plakken. Wikkel de meubelstukken in verhuisdekens en zorg ervoor dat alle zijkanten met de dekens bedekt zijn. Zodra ze stevig zijn ingepakt, zet u de pads vast met tape om beschadiging te voorkomen. Zorg ervoor dat eventuele kussens of kussens volledig droog zijn voordat u ze in dozen verpakt. Label de dozen voor gemakkelijke identificatie in uw nieuwe huis.

Verwijder roosters, schalen en kleine onderdelen van uw grill en wikkel ze voorzichtig in pakpapier en plaats ze in dozen. U wilt ook de propaantank van de grill verwijderen. Controleer bij uw verhuisbedrijf of zij de tank op de verhuiswagen kunnen laden. U zult het waarschijnlijk zelf moeten vervoeren of het achterlaten en een nieuwe tank moeten kopen nadat u in uw nieuwe huis bent aangekomen, aangezien de meeste professionele verhuizers niets ontvlambaars of brandbaars zullen verplaatsen. Wikkel de grill in bewegende dekens en zet vast met tape voor veilig verplaatsen.

Geef reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *